top of page

WAARMEE KAN IK U HELPEN?

Logo pop-up.png
Pop-up-office-management-nl.png

Office Management gaat van eenvoudige administratieve taken (opstellen van brieven, templates, Excel of Google sheets) tot het evalueren en optimaliseren/automatiseren van uw administratieve processen.

Office Management
pop-up-corporate-presentations-nl.png

Ik maak presentaties in uw eigen look & feel in Powerpoint of Google Slides. De presentaties springen in het oog en zorgen voor een visuele touch ter ondersteuning van uw voordracht. Eventueel kan ik ook een handout opmaken die u aan de deelnemers kan bezorgen na uw speech. 

Bedrijfspresentaties
Pop-up-marketing-assistance-nl.png

Marketing assistentie is een heel breed begrip. Ik kan u onder andere ondersteunen bij de opmaak van uw flyers, het instellen van uw social media, het nalezen van uw teksten voor uw ze post, het opstellen van mailings en samen met u brainstormen over marketingacties. 

Marketingassistentie
pop-up-graphic-design-nl.png

Op basis van uw briefing maak ik een ontwerp voor uw logo, briefpapier, visitekaartjes, banners, ... 

Grafisch ontwerp
Pop-up-professional-layouts-nl.png

Het is belangrijk dat al uw documenten opgemaakt worden in uw eigen look & feel. Uw logo, uw kleuren en uw stijl moeten terugkomen in alle formulieren, flyers, posters, banners, jaarverslagen, enz. Laat ze door mij professioneel opmaken. Ik maak uw drukwerk ook klaar om naar de drukker te sturen.

Professionele layouts
pop-up-wix-websites-nl.png

Ik maak uw website op volgens uw briefing en in uw eigen stijl. Via Wix kunt u uw eigen domeinnaam kiezen of een bestaande domeinnaam linken. Wix werkt op basis van templates en modules en is eenvoudig aan te passen. Het voordeel van een Wix website is dat u nadien eventeel zelf aanpassingen kunt doen. Uiteraard kan ik ook alle aanpassingen voor u blijven doen. 

Wix websites

WAT KOST HET?

UURTARIEF

PER UUR
60€


Takenpakket volgens afspraak
Facturatie achteraf

PAKKETPRIJS

10 UREN
550€


Takenpakket volgens afspraak
Facturatie bij de start
Drie maanden geldig

GEPERSONALISEERD

VOLGENS
OFFERTE


Takenpakket volgens afspraak
Facturatie 40% bij aanvang,
60% bij oplevering

 

EEN VRAAG? EEN OPDRACHT?

bottom of page